Vaše vyladěné recepty

Banánové lívanečky

Ingredience

  • Alpro rýžový nápoj 1 hrnek
  • Emco Ovesné vločky jemné 1 hrnek
  • banán 1 + 1 na servírování
  • prášek do pečiva 1 lžička
  • špetka soli
  • javorový sirup
  • pekanové ořechy

Příprava

Ovesné vločky zalijte rýžovým nápojem. Po 10 minutách přidejte rozmačkaný banán, prášek do pečiva a sůl. Důkladně rozmixujte na hladké těsto. Na středně rozpálené pánvi smažte lívanečky po obou stranách dozlatova. Hotové lívanečky konzumujte s nakrájeným banánem, pokapané javorovým sirupem a posypané nasekanými pekanovými ořechy.

Benefity

  • Vysoký podíl přírodních cukrů
  • Okamžitý zdroj energie
  • Vysoký obsah vlákniny a železa